Draftit medlemmar i Swedish Edtech Industry

Draftit är numera medlemmar i Swedish Edtech Industry. En ideell branschorganisation som samlar leverantörer inom den svenska edtechbranschen för att bidra till innovation och utveckling.

Swedish Edtech Industry vill vara med och bidra till att Sverige bli det ledande landet i världen på att dra nytta av digitalisering och de möjligheter som medföljer för att utveckla och stärka utbildningssystemet i Sverige. Detta ska vara till nytta för svensk förskola, skola, vuxenutbildning och högre utbildning.

– Swedish Edtech Industry är en branschförening som samlar leverantörer inom den digitala utbildningsindustrin för att bidra till innovation och utveckling inom svensk förskola och skola. Att tillsammans med övriga medlemmar och intressenter få vara med att driva ett kvalitativt digitaliseringsarbete av den svenska skolan känns stort, säger Philip Nilsson, chef för skolområdet hos Draftit.

– Arbetet med att digitalisera skolan är ingen dans på rosor. Med samarbetet förväntar jag mig att vi som leverantör ska bli ännu starkare på att kunna hjälpa våra kunder i deras arbete med att digitalisera skolan, fortsätter Philip.

– Som jag ser det är det en win-win-situation. Vi är med och bidrar till skolans utveckling samtidigt som vi håller oss uppdaterade med vad som händer på marknaden så att vi kan fatta rätt beslut för att Draftit även i framtiden ska vara ett säkert kort för våra kunder. Vi har många års erfarenhet av att leverera digitala produkter till kunder inom utbildningsbranschen. Den erfarenheten tar vi med oss in i diskussionerna, avslutar Philip.

Vill du veta mer om Swedish Edtech Industry kan du besöka deras hemsida.

 

Digitala verktyg för en regelsmart skola

Vi vill göra skolan regelsmart. Det innebär att minska den administrativa bördan och göra det enklare att agera enligt gällande lagar och regler. Hos oss hittar du en rad olika digitala verktyg som förenklar era processer, systematiserar arbetsmetodiken och vägleder dig som skolledare till regelefterlevnad.

Läs mer om våra digitala lösningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *