Förskola Expert

Förskolans kvalitetsarbete i fokus
när du blir expert

Ladda ner produktbladet för att läsa mer om Förskola Expert

Förskola Expert hjälper rektorer att fatta rätt beslut

Arbetet som rektor eller förskolechef innebär brist på tid. Du ska dessutom vara uppdaterad på Skollagen, lpfö, lokala regler och omvärlden för att kunna fatta rätt beslut. För att underlätta din arbetsvardag har Draftit tagit fram Förskola Expert.

Förskola Expert hjälper dig som rektor att på ett pedagogiskt sätt tolka och förstå de lagar och regler som gäller i förskolan. Med Förskola Expert får du tillgång till handbok, dokumentmallar och experter som svarar på dina frågor.

Boka din visning

Ta hjälp av en expert på förskolans regler

Förskola Expert är framtagen i tätt samarbete med våra juridiska experter som har koll på allt inom förskolans värld. Det är även dessa experter som ger dig svar på dina frågor som du ställer inuti verktyget.

Låt Förskola Expert underlätta ditt dagliga arbete och frigöra tid. Du kan alltid känna dig trygg i dina beslut med Förskola Expert i ryggen. Vi hjälper dig även att ligga i framkant inom ämnen som rör skolans värld, håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Bli prenumerant

Områden du kan fördjupa dig inom med Förskola Expert

Systematiskt arbetsmiljöarbete – SAM

Som rektor ansvarar du för både barn och anställdas arbetsmiljö. SAM utgör kärnan i arbetet med att säkerställa en god arbetsmiljö på arbetsplatsen. I verktyget hittar du en steg för steg guide som hjälper dig att säkra era rutiner.

Kränkande behandling

Handboken i kombination med dokumentmallar kommer hjälpa dig att ta fram bra rutiner för hur ni ska hantera kränkande behandling. Du kan också välja att digitalisera denna process med hjälp av vår digitala tjänst KB Process.

Förskolan och familjen

I verktyget kommer du hitta information om förskolan och familjen. Där kommer du få en djupare förståelse kring exempelvis vem som fattar beslut om barnet och vad som gäller vid hämtning och lämning.

Alltid i Draftits Produkter

Låter det intressant? Boka din demo här

• Vill du få vårt populära nyhetsbrev fullspäckat med guider, artiklar, erbjudanden och exklusiva eventinbjudningar?

Andra verktyg som kan vara intressanta för dig

Identifierad Utveckling